Во клиниката Жан Митрев излечен уште еден пациент со тешка состојба на ковид 19 (видео)

По десетина дена интензивно лекување во нашата клиника си замина пациент кој беше примен во многу тешка состојба заразен со Ковид-19.
Со вонтелесна пречистителна терапија до квалитативно и квантитативно прочистување на крвта се изборивме за животот на овој пациент за што сведочи и самиот тој.

По десетина дена интензивно лекување во нашата клиника си замина пациент кој беше примен во многу тешка состојба заразен со Ковид-19.Со вонтелесна пречистителна терапија до квалитативно и квантитативно прочистување на крвта се изборивме за животот на овој пациент за што сведочи и самиот тој.

Gepostet von ZAN MITREV am Mittwoch, 1. Juli 2020