Деле Али одмара со стил во Грција

По долгата и напорна сезона, финалистот во Лигата на шампионите од Тотенхем, добро се опуштa на една од плажите. Деле Али е фотографиран средe бел ден како пијан го носат двајца, од кои девојка му побарала помош.