Дојде ли глобалното затоплување?!

Повеќе од една деценија светските лидери и научници не плашат дека живи ке изгориме заради глобалното затоплување, сепак целата таа теорија почнува да станува комична и да личи на уште едно перење мозок над обичните смртници. Утринава српскиот град Сеница (на 200 км од Скопје) на само 15 дена до јуни, изгледаше како од Божиќна честитка.

И коњите во Сеница се збунети зошто пред почетокот на летото газат по мразови.