Европските шампиони го променија планот

Наместо околу полноќ кога беше планирано да слетаат, Вардарци на аеродормот во Скопје со чартер лет директно од Келн ке пристигнат во 16:15.

Промената е направена за да што повеќе луге ги пречекаат на аеродормот и на скопскиот плоштад. Со својата гладијаторска борбеност заслужија да бидат пречекани од цело Скопје, како вистински “освојувачи” на Европа.