Еди Рама повторно брилира модно (фото + видео)

Денеска во Албанија се одржуваат локални избори, а премиерот Еди Рама одлучи повторно да биде во центарот на вниманието со уште еден моден погодок.

Комбинацијата, сако и кошула во годниот дел, надолу модерни тричевртински панталони со оптегната сива чорапа и црна класична кондура, сигурно ќе биде нов летен моден тренд.