ЕКСКЛУЗИВНО Ова е причината зошто Стевчо беше пуштен од домашен притвор (ФОТО)

Граѓаните се уште чекаат правдата да стапи на сила, конечно оние што се огрешиле пред законот да бидат санкционирани, сето тоа доцни – па спас се наоѓа во шегата.

Еден таков пример доаѓа за поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, кој пред неколку денови беше ослободен од куќен притвор, па сега слободно може да се движи во границите на државата.

На социјалните мрежи пак се појави фотографија како тој седнат на столче пече пипер, веројатно за ајвар, што на шегобијците им даде интересна идеја.

– Сега ја имаме вистинската причина зошто Стевче беше пуштен од домашен притвор,- стои во една од објавите. ЕКСКЛУЗИВНО ова е причината зошто Стевчо беше пуштен од домашен притвор: