Изминатиот продолжен викенд Mакедонците сериозно атакуваа на јужниот сосед (ВИДЕО)

Изминатиот продолжен викенд целосно беше блокирана границата со нашиот јужен сосед. Премалку е што и да кажеме, погледнете го само видеото што следи:

Prodolzena raka od MK kon GR

Gepostet von Zivko Petrov am Freitag, 14. Juni 2019