Илустрации кои ќе ви ја покажат суштината на современиот живот

„Животот е прекраток за да се добие вистинската работа“ вели италијанскиот графчки дизајнер и илустратор Елио Коломбо, попознат како Гебе. Илустрациите на Гебе тежнеат кон едноставност која допира до суштината на работите што резултира со минималистичка и провокативна сатира, која сигурно ќе ве натера да се замислите за современото општество и нашата улога во него.

Читање книги

Хуманоидноста како дегенеративна болест

Изгубена овца

Современа љубов

Назад во училиште

Пронајди го патот

Сонувај големи соништа, бесплатно е

Замисли си желба

Дигитална трансормација

Бегство од системот

Наоѓање работа

Која сум јас