Каде води патот на Дурловски ?

Игор Дурловски, носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во изборната единица број 5,  при посетата на Демир Хисар во рамките на партиските активности во предизборната кампања,  ја заборави програмата на партијата која ја претставува.

Како што може да се види во неговата изјава за Сител, Дурловски не можеше да се сети на тоа со која локација е поврзан автопатот од Битола, во обид да ги потенцира најважните проекти на „Коалицијата за обнова на Македонија“, како што самиот тој ги најави.

На социјалните мрежи почнаа шегите на сметка на неговото интервју дадено за Сител: