Клоп си ги погодуваше “своите деца” во интервју за УЕФА (видео)

Во пресрет на финалето од Лигата на шампионите, Јурген Клоп го интервјуираа од УЕФА. Баш досетлив е моментот  кога требаше да ги погоди своите играчи на фотографии од пред дваесет и кусур години. Харизматичниот Клоп како и во секое интервју, беше брилијантен.

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1134023470134771712?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134023470134771712&ref_url=https%3A%2F%2Fekipa.mk%2Fklop-vo-kvizot-pogodi-si-gi-igrachite-koga-bile-mali-video%2F