Кога природата враќа во свој посед (галерија)

Можеме да мислиме дека оставаме свој траг на Земјата, но тоа е само привремено. Со текот на времето Мајката Природа си ги враќа изгубените територии а ние против тоа и не можеме многу да направиме. Ќе изградиме милион облакодери, патишта и мостови но природата никогаш нема да се откаже од протестот кон нашите творби.

Заборавен велосипед обраснат од бршлен

Дрво кое расте од внатрешноста на потонат брод

Напуштена црква во Франција

Дрво кое ”јаде” мост

Дрво кое ”јаде” знак СТОП

Напуштен замок во Италија

Напуштена куќа во Норвешка

Зграда која ја разградува морето во Кировск, Русија

Статуа на Буда која е заробена од шума