Кога Фани ќе се појави на плажа баш е “FUN”

За егзотичната белгијка Фани Негуеша може да се каже дека бивша манекенка, бивша пеачка и бивша на Марио Балотели. Дека е “мераклиja” на фудбалери со име Марио е јасно. Сега е верена со фудбалерот Марио Лемина, со кој има и дете. Но сепак од сите улоги во животот најмногу и одговара да ја покажува својата раскошна убавина во бикини.