Кои актери од Game of Thrones нема шанси да ги препознаете ако ги сретнете без костим на улица

Некои актери од најдобрата ТВ серија во моментов, и во сон да ви излезат ќе ги препознаете. Карактеристични ликови како  Peter Dinklage (Тирион Ланистер), Nikolaj Coster-Waldau (Џејми Ланистер), Kit Harrington (Џон Сноу), Lena Headey (Серсеи Ланистер), Jerome Flynn (Брон) и Jack Gleeson (Џофри Баратеон) ќе ги препознаете и во толпа од стотици луѓе.

Peter Dinklage (Тирион Ланистер)
Nikolaj Coster-Waldau (Џејми Ланистер)
Kit Harrington (Џон Сноу)
Lena Headey (Серсеи Ланистер)
Jerome Flynn (Брон)
Jack Gleeson (Џофри Баратеон)

Но има и актери кои направиле голема трансформација за да го доловат ликот кој што го глумат, како и да ви се престават дека се актери од вашата омилена  серија – ќе се подзамислите.

Sophie Turner (Санса Старк)
Gwendoline Christie (Бриана од Тарт)
Conleth Hill (Лорд Варис)
Vladimir Furdik (Ноќниот Крал)
Isaac Hempstead Wright (Бран Старк)
Rory McCann (Кучето)
Diana Rigg (Лејди Олена Тајрел)
Iain Glen (Џора Мормонт)
Maisie Williams (Арја Старк)