Маки Нејмарови (видео)

Бразилскиот тинејџер Вевертон, ако не со друго, може да се пофали дека на првиот тренинг за репрезентацијата ја “понижи” првата ѕвезда на својата земја.

Нејмар се залета накај Вевертон, но ни во сон не очеуваше дека малиот може да биде толку дрзок и да му ја протне топката под нозе. Очекувано, Нејмар не можеше да си ги исконтролира фрустрациите и го легна на земја со дивјачко влечење за дрес.

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1133665281534877696?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1133665281534877696&ref_url=http%3A%2F%2Ffudbal.hotsport.rs%2F2019%2F05%2F29%2Fnejmarove-frustracije-debitant-u-reprezentaciji-fintom-ponizio-glavnu-zvezdu-napadac-psz-odreagovao-divljacki-video%2F