Освои титула па му се кренаа акциите. Директорот на Валенсија избегна бакнеж од новинарка (видео)

Валенсија по кој знае колку време освои титула, и тоа таа од шпанскиот клуп. По завршувањето на финалето директорот на клубот Матео Алемањи, даде интервју на видно возбудена новинарка која очигледно имаше голема желба да го бакне во образ.

Обидот беше неуспешен, а новинарката стана мета на потсмев за корисниците на социјалните мрежи во Шпанија. А можеби и жена му на Алемањи е строга.?

https://twitter.com/calleGerardo/status/1132735598345838592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1132735598345838592&ref_url=https%3A%2F%2Fzase.mk%2Farticles%2F373433%2Fvideo-direktorot-na-valensija-ne-baknuva-sekogo%3Ffbclid%3DIwAR2SkSSlPI0o4ycOet0zu03fR99K0xYoNceSsM95gxEU7aqq-e52MaCOqNQ