Претрпе брутален нокаут и остана без дел од усната (вознемирувачко видео)

Во главната борба на вечерта на УФЦ приредбата во Вашингтон, Жаирзињо Розенструик го нокаутира Алистер Оверем на само четири секунди пред крајот на борбата.

 

Оверем беше поблиску до победата, водеше на поени кај судиите но пред истекот на борбата доби десно кроше од кое му одлета дел од усната.