Спектакуларно: Дали ова е најдобрата е кореографија некогаш видена на фудбалските терени (видео)

Од Мароко ни доаѓа можеби и најдобрата кореографија некогаш видена на фудбалските терени.

Вчера на градското дерби во Казабланка помеѓу Рај и Вијад Атлетик направена беше спектакуларна 3Д кореографија во режија на навивачите на Вијад.

Погледнете го овој спектакл…