Тропски горештини: Џесика Аиди (галерија)

Џесика Аиди е млада француска манекенка чија кариера оди во нагорна линија откако е во врска со фудбалерот на ПСЖ, Марко Верати. На интернет кружат приказните дека Верати ја видел Џесика во некој локал во Париз каде таа била келнерка и веднаш се заљубил во неа, по што следел разводот со дотогашната сопруга со која има две деца.
Во продолжение се нејзините најдобри летни изданија.