Шпанец фрли фрижидер во провалија, па потоа мораше да го вади (видео)

Маж од шпанскиот регион Алмерија, исмевајќи се со идејата за рециклажа, во провалија фрли фрижидер. Откако видеото почнало да кружи по социјалните мрежи, шпанската цивилна гарда го лоцирала, и му нареди да го извлече од провалијата во нивно присуство, откако ја платил казната од 45.000 евра.

https://twitter.com/AUGC_Comunica/status/1156590866779299840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1156590866779299840&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kanal5.com.mk%2Farticles%2F384700%2Fvideo-toj-go-frli-frizhiderot-vo-provalija-no-potoa-morashe-da-go-izvleche%3Ffbclid%3DIwAR0wG-3lVp4t54C3NSv4c4JyykmeKbmS4YPclT4hUR-D8gmXJKKMzbs-VSE

https://twitter.com/AUGC_Comunica/status/1156682936797880326?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1156682936797880326&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kanal5.com.mk%2Farticles%2F384700%2Fvideo-toj-go-frli-frizhiderot-vo-provalija-no-potoa-morashe-da-go-izvleche%3Ffbclid%3DIwAR0wG-3lVp4t54C3NSv4c4JyykmeKbmS4YPclT4hUR-D8gmXJKKMzbs-VSE