КОНЕЧНО: Кој навистина ја растури Југославија ???

Ова со сигурност преетставува најпоставуваното прашање на Балканот во последните триесет години, и најверојатно ќе биде…

Нема пожилав народ од Русите

Се гледа дека дечкото има искуство при вакви слободни падови, а најверојатно и поучен од некое…

Се сеќавате ли на најдобриот говор во историјата на македонското собрание ??

Не се сеќаваме и ние, ама сме сигурни дека секој Македонец мора барем еднаш да го…

Што имате вие против Павле !!??

По појавувањето на видеото со прислушкуван разговор на пратеникот Павле Богоевски каде тој порачува недозволена супстанца,…

Дојде ли глобалното затоплување?!

Повеќе од една деценија светските лидери и научници не плашат дека живи ке изгориме заради глобалното…