Посовршен крај не можеше да има

Дојде крај на една ера. Не само на германскиот шампион туку и во фудбалот воопшто. Фосили…

A да не ја претера?

Виетнамскиот модел Ngog Trihn, се чини ја премина границата на вкусот и невкусот оваа година на…

Медитеранска исхрана: Начин на живот, не диета

Медитеранската исхрана е единствен начин да се ужива во животот и во храната, а постепено и…