Од коњското седло право на фотеља

Како вика онаа старата? Кој чека ќе дочека! Си дочека и извесниот Александар Филиповски да стане…

Натали Портман: Не сум била во врска со Моби, тој е морничав стар човек

Откако Моби во својата автобиографија тврдеше дека бил во врска со Натали Портман, таа го негираше…

Го направил антички Рим од пластика, за само 36 години

Каков бил Рим за време на римската империја можеме само да имаме некоја идеја на имагинарно…