Запознајте ја совршената креација на природата од бившите југословенски простори!

Природата е единственото совршенство во светот во кој живееме. Природата може да опстане без човекот, но…

Неверојатно!!! Новата HBO серија „Chernobyl“ со подобри оценки од Game of Thrones!

Извонредната нова серија „Chernobyl“ едноставно ја надмина популарноста на легендарната серија Game of Thrones, котирајќи со…

Побарал развод кога ја видел без шминка

За брачен пар од Обединети Арапски Емирати, првото заедничко одење на базен било кобно по нивниот…

Дали пацификот ќе ја преживее борбата со пластичниот отпад!?

Пловечки остров од пластичен отпад плови во северниот дел на Тихиот Океан. Всушност, станува збор за…

Речиси изумрениот речен розов делфин од Луизиана, роди свое малечко!

Екстремно редкиот вид на делфин се породи во сојузната држава Луизиана. Животното кое е локално познато…