ВО ПАРИЗ ЌЕ СЕ ГРАДИ ТРЕТАТА НАЈВИСОКА КУЛА, ПРВА ПО 1973: Триаголната кула доби одобрение за да започне со изградба

Административниот суд во Париз одобри изградба на првиот облакодер после 1973 година кој ќе биде лоциран…