Маршмелоу експериментот покажува дали вашите родители ве осудиле на неуспех

Дали сте стрпливи? Што преставува за вас задоволството и каква врска има тоа со карактерот, емоционалната…

Фудбалер на Ливерпул до Волански: Еј, те видов на натпреварот

Планетарно популарната Кинси Волански изјави дека неколку дена по финалето во Мадрид добивала пораки со флертувачка…

Најспремните тела за ова лето

Летото пристигна а со него на површина излегуваат и нашите навиките преку целата година. Сите сакааат…

Успехот продолжува: „Медена земја“ влегува во трка за „Оскар“

Според правилата на американската Академија за филмска уметност и наука, „Медена земја“ го исполнува едниот од…