Гушкањето крави е новиот велнес тренд во светот

Гушкањето крави е тренд кој моментално владее во Њујорк. Ако никогаш не сте се замислиле во…

Што значи изразот: “ДЕНОТ Д”

Изразот “Денот Д”, денеска се употребува кога треба да се означи некој важен, значаен и пресуден…

Шпанија има тешко прочитлив јавен долг: Еден трилион, двесте милијарди и триста милиони евра

Националниот долг во Шпанија ја премина бројката од 1.200 милијарди евра, кој е зголемен за 3,3…