Постигнат е најдобриот гол на сите времиња

Во малезискиот куп на средбата помеѓу Паханг и Перак, Херолд Марк Гулон можеби го постигна најдобриот…

Оливија Кулпо е најсекси жена во светот, според “MAXIM”

Популарното списание “Maxim” секоја година избира најсекси жена во светот, овој пат изборот падна на Оливија…