Тропски горештини: Џиџи Хадид (галерија)

Американката Џиџи Хадид е еден од најреспектираните модели на својата генерација. Со само 24 години, таа…

Шокантни слики од Карибите: Се појавуваат острови од отпад

Фотограф ни покажа дека штетата во океаните е веќе направена. На фотографиите се гледа како во…

Чернобил во серија и Чернобил во реалностa

И покрај огромната популарност на серијата и големиот број на позитивни коментари, има и такви кои…

Се сеќавате на овие производи од Југославија? (ФОТО)

Во прилог ви претставуваме неколку производи од бившата држава што сигурно ќе ве вратат ве своето…