Покрената е петиција: До сега 110.000 луѓе бараат Кијану Ривс да биде прогласен за личност на годината

Кијану Ривс веќе некое време е една од омилените холивудски ѕвезди, а тоа обожување на славниот…

Европа на удар на рекордно висок топлотен бран: Франција инсталира привремени фонтани и помали јавни базени ширум земјата

Интензивен топлотен бран пристигнува во Европа наредните денови, а се очекува да бидат срушени и многу…

Прекрасни реклами од поранешна Југославија кои ќе Ве вратат назад во времето

Во 50 – те и 60 – те години од минатиот век, некои од најпопуларните југословенски…