ТРОПСКИ ГОРЕШТИНИ: Изабел Гуларт (галерија)

Гламурозната Бразилка Изабел Гуларт е родена во Сао Паоло пред 34 години,а на јавноста најмногу и…

Дигитален барок во новата продавница на “Dolce & Gabbana” во Рим

Во Рим се отвори нова продавница на познатиот бренд “Dolce & Gabbana” но овојпат во различен…

Генијален краток анимиран филм покажува како општеството ја краде нашата среќа

Целиот наш живот општеството ни наметнува што треба да правиме на училиште, на работа, како да…

Како изгледаа летните одмори во поранешна Југославија

Сезоната на летните одмори е веќе пред нас, а просечното македонско семејство и оваа година размислува…