9 бизарни работи кои биле “нормални” во минатото

Ако мислите дека денеска луѓето прават необични работи, треба да го проверите нашето неодамнешно минато. Некои…

ОХРИД ГО БРИШАТ ОД ЛИСТАТА НА УНЕСКО: РЕГИСТРИРАНИ 1.076 ДИВОГРАДБИ, ОД КОИ 409 НА КРАЈБРЕЖЈЕТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

Најголемиот туристички центар во Македонија, градот Охрид кој со својата убавина привлекуваше илјaдници туристи, ја губи…