Деле Али одмара со стил во Грција

По долгата и напорна сезона, финалистот во Лигата на шампионите од Тотенхем, добро се опуштa на…

Во мистериозно индиско село со 2000 семејства има 250 пара близнаци

Доаѓање на близнаци на овој свет е многу ретка појава, според статистиките можноста да се родат…

Машки ретро фризури кои ќе ви го направат денот поубав

Да времето и модата биле такви! Но денес овие машки фризури кои доминирале во 1970-тите се…

Македонска ретро забава: Најголемите хитови од `90-тите

Ние Македонците како исклучително музички талентиран и распеан народ можеме да се пофалиме со добра музика.…