Трамп: Бубрезите имаат посебно место во нашите срца

Да се биде на чело на најмоќната држава во светот не е лесна работа, а Доналд…

Кој е на врвот на листата на ”Форбс” на најплатени ѕвезди во светот

Од трациционалната листа на Форбс која ги зема податоцина на оданочанување од 1 јуни 2018 до…

”RIO CELESTE” Небесна река во Костарика

Во шумите на Националниот парк Тенорио се наоѓа скриена, прекрасна река- Rio Celeste (Небесна река). Таа…