Би чувале ли овци во Шкотска за плата од 25.000 Евра

За сите на кои им здодеа модерната технологија и современите монотони работи, еден пуст остров нуди…

КОНЕЧНО: Науакта потврди – трошете ги парите на патувања

Со години луѓето слушаат дека парите треба да ги трошат на патувања, но сега постои и…

Одобрена изградбата на автопатот што ќе ги спои Евопа и Кина

Почетокот на изградбата на автопатот, долг 2.000 километри, што преку Русија ќе ја поврзува Европа со…

Прекрасна фотографија од извонредниот мавровски рис

Рисовите се можеби најомилените диви животни на Македонците. Секоја фотографија од рис предизвикува воздишки кај секој…