Предавател на 5G интернет предизвика рак на 4 деца во Калифорнија

И после неколкуте фатални проби околу новиот 5G интернет, следува уште една тажна приказна каде 4…

Скопје до 2050 ќе биде потопло за 6.9 степени во лето – тврдат анализите за климатски промени

Скопје до 2050 година ќе биде потопло за 6,9 Целзиусови степени во најтоплиот месец од годината…