Предизвикот на Шар Планина погоден и за рекреативци

На денешната прес конференција ваков повик упатија организаторите општина Тетово и Здружението за спорт „Прв до…

Се продава свадбениот Јагуар на Цеца и Аркан

Паднала цената на супер луксузниот автомобил Јагуар во кој балканската музичка ѕвезда Цеца и нејзиниот покоен…

За сите оние кои пораснале во Југославија

Интересно видео од фотографии на кои се прикажани многу нешта временскиот период меѓу 70-те и 80-те:…

Златни придобивки од престојот во природа

Престојот во природа не е само добар начин да уживате во летото. Истражувањата покажуваат дека поминувањето…