Најчудни професии во историјата

Технолошкиот напредок уништил многу просперитетни кароери како што се: фаќач на стаорци во викторијанска Англија, или…

Тројца владетели кои заминале во задгробниот живот во ”голем стил”

Сите сме ја слушнале изреката „ Неможеш да го понесеш со себе во гроб“, но се…

Бебе мрзливец со најслатката насмевка на светот (видео)

Мрзливците се едни од најинтересните суштества на планетата. Седат по цел ден на гранките од дрвјата…