Слободке, уапсена си !!!

Пол-позиција

Денот кога е украдена Мона Лиза – Денот кога станала најпознатата слика на светот

Пред кражбата Мона Лиза не била посебно позната слика, а посебно кај луѓето кои се ”…

Епидемија на смеење, Танзанија, 1962

Тагањика, денеска позната како Танзанија, е едно од најстарите познати населени места на планетата, со археолошки…