ЛЕТЕН ХИТ 2019: Катица Јанева FT Боки & Оки – ЌЕ БИДЕ СÈ ОК (видео & аудио)

бај Кристијан Ландов

Како е поврзан карактерот со бојата на очите

Истражувачите од Универзитетот во Оребро во Шведска ја пронајдоа врската помеѓу бојата на очите и личните особини.…

Што претставуваат еротските соништа

Најмалку 95 проценти од луѓето барем еднаш сонувале сексуални соништа, а околу осум проценти од жените…

Интуицијата е ултимативна форма на интелегенција

Според Герд Гигерензер кој работи во Институтот за човечки развој Макс Планк, вистинската интуиција е имањето…

Големиот пожар во Сибир МОЖЕ ДА ЈА СМЕНИ КЛИМАТА ВО СВЕТОТ

Над 2,5 милиони хектари шума е опожapeна низ неколку сибирски региони. Пожapите предизвикаа масовен чaд кој…

Луксембург ќе биде првата европска држава која ќе го легализира производството и продажбата на канабисот

Луксембург ги повика своите соседи од Европската унија да ги либерализираат законите поврзани со опојните дроги,…

Видео: Сињора Катица од телефонот на Боки Тредичи до Камчев: Се ќе биде ОК

Под наслов „Случајот ја тресе Владата во Скопје“, изутринава на страниците на италијанскиот весник, „Ла Верита“…

Детали од разговорите во „Ла верита“: Една цигара пушиме ние, му вели Боки на Камчев (АУДИО)

Весникот „Ла верита“ објави и подолга снимка од неколку разговори меѓу Бојан Јовановски – Боки 13…

La Verità со ново видео: Не се секирај за ништо се ќе биде во ред – му вели Катица на Камчев

Не се секирај за ништо се ќе биде во ред- му вели женски глас на македонскиот…