Зошто грчките острови се во сино-бела комбинација

Доколку некој ве праша што ви текнува прво кога ќе помислите на Грција, можеби ќе одговорите:…

Луѓе кои споделуваат детали од претходни животи и тврдат дека се нечија реинкарнација

Одвреме-навреме се појавува по некоја приказна за личност којашто тврди дека е нечија реинкарнација. Повеќето вакви…

Богаташи низ историјата за кои денешните милионери се ”мали деца”

Можеби ви изгледа како Бил Гејтс или Ворен Бафет да се најбогатите луѓе што чекореле на Земјата. Но,…

Градови кои не можат да овозможат неопходни услови за живот поради пренаселеност

Знаевте ли дека пред 1.000 години, на Земјата имало само 170 милиони луѓе? Оттогаш до денес населението…

Особини на луѓето кои секогаш ќе ве изневерат во кризни ситуации

Денес е многу лесно да се запознаат нови луѓе. Речиси секојдневно контактираме со потенцијалните партнери или…

Кога најмоќниот човек во светот ќе добие ”корпа” (видео)

Кога

Добил 40 милиони евра на лото пред 10 месеци, но сеуште не ги подигнал бидејќи не бил доволно психички спремен да биде богат

Виетнамски бегалец во Канада дури во средата ја подигнал својата добивка од 60 милиони канадски долари…

Ангелите на ”Викторија Сикрет” доминираа на отварањето на Венецијански

Вчера вечерта започна 76. Венецијански фестивал, а оваа престижна манифестација ги собра на едно место најубавите…

Василиј Камотскиј: Рускиот ”отштрафувач” на глави (видео)

На натпреварот за мавање шамари дел од „Siberian Power Show 2019“, на кој наградата е 450…

Мостот ”сериски убиец” на камионски приколки (видео)