Јоци ги објави снимките од тоа како Кежаровски ја нападнал !

Жестоките преписки преку социјалните мрежи меѓу новинарите  Јорданка Ивановска – Јоци, Томислав Кежаровски и неговата сопруга…

Јорданка Ивановска – Јоци: Ме нападна Томислав Кежаровски!

Жестоките преписки преку социјалните мрежи меѓу новинарите  Јорданка Ивановска – Јоци, Томислав Кежаровски и неговата сопруга…

Запрепастувачки резултати: Само една ќесичка чај испушта милијарди честички микропластика во вашата шолја

Неодамна беше објавено истражување кое покажува дека човекот во текот на својот живот, во својот организам…

Како технологијата го промени светот во последните 50 години?

Слично како и другите големи откритија, технологијата целосно ги промени нашите животи на начини на коишто…

Грета во потполно друго издание, неспретно одговараше на новинарски прашања без претходно подготвено сценарио- Дали нејзиниот активизам е само уште една измама? (видео)

Потполно друго издание на младата активистка од пред неколку дена, кога ги критикуваше светските лидери. Видео…

„Пеколот, тоа се другите луѓе“ – остроумноста на Жан Пол Сартр низ безвременските цитати

Сартр ја добил Нобеловата награда за книжевност во 1964 година, но одбил да ја прими, бидејќи…

Застрашувачки фотографии ни покажуваат колку сме беспомошни кога сме соочени со силата на природата

Секоја година се случуваат бројни природни катастрофи низ целата планета. И покрај тоа што сме постигнале…

За светот има надеж: Докази дека не е сè така црно

Дали на моменти ве вознемирува количината на негативни вести што се пласираат во медиумите и размислувате…

Часовникот од 3 милиони долари на Тито

Часовникот е само дел… Другото богатство или исчезна или тајно се подели. Дел од списокот на…

Цитати за кармата што ќе ве потсетат дека секој си го добива заслуженото

Тешко е постојано да се биде позитивен. Сите имаме лоши денови понекогаш. Без разлика дали сте…