Ќе има ли одговорност за неодговорното однесување на директорката на Клиниката за кожни болести

На Клиниката за кожни болести во Скопје, веднаш по соопштувањето на веста за заразената директорка, докторите…

Цела Италија е во “црвена зона” и сите јавни настани се откажани

Италија реши да преземе најдрастични мерки во борбата против коронавирусот, кој со голема брзина се шири…