Едно е сигурно, Михајловиќ нејќе да го викаат “ЦИГАНЕ”

Иако во едно интервју после натпревар со Рома има изјавено дека се чувтсвува како циган во…

Нема пожилав народ од Русите

Се гледа дека дечкото има искуство при вакви слободни падови, а најверојатно и поучен од некое…

Што имате вие против Павле !!??

По појавувањето на видеото со прислушкуван разговор на пратеникот Павле Богоевски каде тој порачува недозволена супстанца,…

Дојде ли глобалното затоплување?!

Повеќе од една деценија светските лидери и научници не плашат дека живи ке изгориме заради глобалното…

Не ми е за мене, за комшиите ми е !!!

Се изнаслушавме и изнагледавме “ПУ ПУ НЕ ВАЖИ ” политика од оваа власт претходните години. Би…

Зарем и до ова дојде !?

Одамна знаеме дека јавните фаци можат се да ни протнат како тренд, ама дека и до…

Горделиво типче е, сигурно не знаел дека жена му цела Шпанија ја има видено гола!

Знаејки го Рамос од теренот како нервозно, горделиво а и помалку арогантно типче сигурно не знаел…

Добро се држи за 44, а и баба е, а и мајка на својата сестра ???

Теориите на заговор не го одминуваат ниту Шоу Бизнисот во Америка. Во најновата, Бијонсе е мајка…