Не ми е за мене, за комшиите ми е !!!

Се изнаслушавме и изнагледавме “ПУ ПУ НЕ ВАЖИ ” политика од оваа власт претходните години. Би…

МАГИЈАТА ПОЗАДИ БУДЕЊЕТО ПРЕД 5 ЧАСОТ НАУТРО!

МАГИЈАТА ПОЗАДИ БУДЕЊЕТО ПРЕД  5 ЧАСОТ НАУТРО! На интернет, сакале ние или не до нас доаѓаат…

ОТКРИЕНА НАЈСТАРАТА ХРИСТИЈАНСКА КРАЛСКА ГPOБНИЦА: Вo Велика Британија откриена гpoбница стара 1400 години!

Градежни работници во 2003 година, работејќи на автопат, откриле подземна просторија, за која сега археолозите сметаат…

Владите на 187 земји се согласија да го контролираат движењето на пластичниот отпад

Владите на 187 земји се согласија да го контролираат движењето на пластичниот отпад меѓу границите, во…