Разоткриени славните личности со најмногу лажни фанови на ”Instagram”

Купувањето лажни профили на ”Instagram” не е новост, но листата на ”ICMP” покажува дека со тој…

Инстаграм сензација – Деведесетгодишна баба патува низ светот и објавува фотографии

На 90 години патува сама низ светот и се забавува. Елена Михајловна е несомнено пример дека…

ПОПУЛАРНОСТ ПО СЕКОЈА ЦЕНА – INSTAGRAM ИНФЛУЕНСЕРКИ СЕ ФОТОГРАФИРААТ НА НАЈРАДИОАКТИВНОТО МЕСТО ВО СВЕТОТ

По уривањето на рекорди на светските топ листи, серијата “Chernobyl” привлече и голем број на туристи…

Фудбалер на Ливерпул до Волански: Еј, те видов на натпреварот

Планетарно популарната Кинси Волански изјави дека неколку дена по финалето во Мадрид добивала пораки со флертувачка…

Девојчето за 20 секунди работа му донесе 4 милиони долари на “јутјуберот”

Дека рускиот јутјубер Витали има “сенс” за бизнис, сме се увериле и претходно, ама дека за…