Нуркачот комплетираше апартман од Охридското езеро: Му фалеше бојлер, си го најде

Апартманот со отпад ми е скоро комплетиран, вели познатиот охридски нуркач Никола Паскали кој деновиве кај…

Најзагаденото море во Европа

Францускиот нститут за истражување на морињата Ифремер, тврди дека Средеоземното море е најзагаденото во цела Европа.…

Секоја година сте 250 грама попластични

Според последното истражување кое го спроведе австралискиот универзитет во Њукасл, секој човек во текот на една…