Тропски горештини: Џиџи Хадид (галерија)

Американката Џиџи Хадид е еден од најреспектираните модели на својата генерација. Со само 24 години, таа…

Каде е најчистата вода за капење ова лето

Во својот годишен извештај за квалитет на водата за капење Европската агенција за животна средина објави…

Кога Фани ќе се појави на плажа баш е “FUN”

За егзотичната белгијка Фани Негуеша може да се каже дека бивша манекенка, бивша пеачка и бивша…

Најдобри од најдобрите италијански плажи кои мора да ги посетите барем еднаш во животот!!

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на…

„Златни рат“ – најубавата плажа во Хрватска

„Златни рат“ е една од најспектакуларните плажи во Хрватска. Оваа плажа со ситен златен песок е…