35 годишна жена преживеала 17 дена сама во дивина откако се изгубила

Повеќе од 2 седмици Аманда живеела јадејќи шумски плодови и инсекти, пронајдена е со скршена нога…

Немилосрдна борба за живот во режија на мајката природа (видео)

Авторот на многу култни серијали поврзани со природата Дејвид Атенбороу, е актуелен со најновиот серијал “Династии“,…