NOTE 10 и 10+: Најдобрите телефони на денешницата

Оваа година се чини дека за сите производители на мобилни телефони ќе биде тешко да се…

Најочекуваниот ден во каленадрот на “смартфоните”

Изглегувањето на наследникот на iPhone ХЅ, наречен iPhone 11, сигурно е најочекуваниот момент во светот на…