Во Јапонија за 9 долари можете да си изнајмите човек на кој ќе му кукате

Дали некогаш сте посакале да му се пожалите некому кој ќе има разбирање и едноставно ќе…

Јапонците почнаа да отвараат кафулиња за гушкање

Јапонците дефинитивно се нација поразлична од сите други. Кај нив нивото на упорноста, дисциплината и трудољубивоста…